Claude-2 m’ha enamorat

Avui he tingut prou tranquil·litat amb el correu electrònic per provar a fons la nova IA de Claude-2 i he de confessar que m’ha deixat sense paraules. De moment només és disponible als EUA i a Anglaterra i, per tant, cal usar-lo a través d’una VPN. Però a diferència de Bard que, en un primer moment, només permetia preguntes i respostes en anglès, Claude-2 parla i respon perfectament en català.

Claude-2, és l’última versió de l’eina creada per l’empresa Anthropic. Aquesta empresa va ser fundada per investigadors que van participar en el desenvolupament de GPT-2 i GPT-3 i que busca alinear els sistemes d’intel·ligència artificial amb els valors humans universals i promoure un impacte social positiu.

Al meu entendre Claude 2 pot competir amb ChatGPT i Google Bard a nivell de respostes. Però el que realment em va impressionar és la seva capacitat per processar fins a 100.000 tokens, el que significa que pot proporcionar respostes més contextuals i millorades que els 8.000 tokens estàndard de ChatGPT. A més, lligat amb això, Claude-2 permet adjuntar directament fins a 5 fitxers de 10MB en format pdf, txt o csv. Increible!

Claude 2 ha mostrat avanços significatius en diversos camps, obtenint puntuacions altes en proves estandarditzades com dret, matemàtiques i programació. Això és increïblement útil per a les meves necessitats de recerca, ja que puc aconseguir respostes precises i ben fonamentades a les meves preguntes.

Però no tot és perfecte. Claude 2 tampoc té connexió a Internet, de manera que no pot proporcionar informació en temps real.

Tot i així, estic realment impressionat amb Claude-2. La seva capacitat per manegar grans quantitats de dades i proporcionar respostes contextuals és increïblement útil per a les meves necessitats de recerca. I el millor de tot, és gratuït!

Si esteu buscant una eina potent per a la vostra recerca, us recomano que proveu Claude 2. Potser us sorprendrà tant com a mi.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *