Qui sóc…

Soc doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i actualment exerceixo com a professor titular del Departament de Biologia, Sanitat i Medi Ambient. Com a membre actiu del grup de recerca consolidat de Biosistemàtica Vegetal (GREB), dirigeixo els meus esforços de recerca cap a la Biologia de la Conservació, amb un enfocament particular en la protecció de plantes endèmiques o amenaçades.

Formo part dels equips de BioC, CromoCat i GenoCat, aquests dos últims inclosos dins el projecte BioCat de la Generalitat de Catalunya, on la meva feina se centra en la Informàtica de la Biodiversitat.

En el marc de la meva tasca administrativa, soc el delegat del Degà en Comunicació i Innovació dins la Facultat de Farmàcia. A més, coordino el Pla d’Acció Tutorial de Farmàcia i soc el coordinador de formació del professorat de la Facultat.

En els darrers anys, el meu interès s’ha orientat cap a les tecnologies aplicades a l’aprenentatge. Des de 2005, soc el coordinador del Grup d’Innovació docent consolidat de Botànica Aplicada a les ciències Farmacèutiques (GIBAF), un grup que va rebre el reconeixement el 2009 amb el premi Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent universitària. Aquest mateix premi em va ser atorgat a títol personal el 2014.

Per aprofundir en la meva passió per l’educació, he cursat el Màster Internacional en e-learning, el Màster oficial en Educació i TIC i el Postgrau en Xarxes Socials i Coneixement compartit per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Això m’ha portat a col·laborar activament en els darrers anys amb l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, així com en altres universitats tant dins com fora del nostre país, en cursos de formació del professorat, arribant a haver-ne realitzat més de 120.

Apassionat per la muntanya i la fotografia amb un arxiu de més de 350.000 imatges, dedico el meu temps lliure a endreçar-ho per poder-ho deixar disponible des d’una vessant medicinal i etimològica.