LlaMa-2… ja l’he provat

Ja és possible provar (en aquesta adreça) la IA generativa de Meta anomenada LLAMA-2. I evidentment no me n’he estat de fer-hi un bon tastet.

En primer lloc, Llama-2 és una IA de codi obert. Això vol dir que qualsevol desenvolupador, o empresa pot utilitzar aquest model per crear les seves pròpies variacions personalitzades. Això obre un món d’oportunitats per a la innovació i la creativitat.

En segon lloc, Llama-2 està a l’altura de ChatGPT d’OpenAI, un dels models de llenguatge més avançats del mercat. Això és una gran fita per a la comunitat de codi obert i demostra que les solucions de codi obert poden competir amb les solucions propietàries en termes de qualitat i rendiment. Llama 2 és un model d’IA entrenat amb 2 bilions de tokens, el doble de la longitud de context que el seu predecessor, Llama 1. Els seus models afinats han estat entrenats amb més d’un milió d’anotacions humanes. Aquesta bèstia de l’IA ha estat creada per Meta AI en un temps rècord!

Finalment, el que més m’ha sorprès és la ràpida evolució d’aquests models d’IA. Meta ha llançat Llama-2 només unes setmanes després de la filtració de la primera versió de Llama. Aquest ritme d’innovació és simplement increïble.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *