La UB presenta a la distinció Vicens Vives la candidatura del coordinador del GIBAF

Per iniciativa del seu deganat, la Facultat de Farmàcia ha presentat la candidatura  en la modalitat individual del Dr. Joan Simon per optar a la Distinció Vicens Vives2014 a la qualitat universitària que atorga la Generalitat de Catalunya. En l’escrit de presentació del degà feia èmfasi en:

“La seva trajectòria en l’àmbit de la millora, la innovació docent i la qualitat universitària,  va més enllà de la circumscrita a la seva àrea de coneixement (Botànica) i s’emmarca en la innovació en noves metodologies d’aprenentatge, la introducció de recursos docents digitals, l’ús de les xarxes socials en docència, el disseny de noves eines d’avaluació, el treball en competències transversals i l’impuls de la docència semipresencial. Aquesta activitat s’ha dut a terme no només a la nostra universitat, o a les universitats de la Xarxa Vives, sinó que ha transcendit a l’àmbit internacional, com demostra el seu currículum.”

A través del vicerectorat de Política Docent, el consell Social de la UB va enviar aaquest proppassat dijous la candidatura al Consell Interuniversitari de Calalunya per a la seva consideració. Desitgem sort i èxit al nostre company!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *