Toca començar l’assignatura troncal!

Com cada any per aquestes dates, em cal donar la benvinguda al curs de l’assignatura de Botànica Farmacèutica. Emocionat enguany per començar aquesta nova aventura acadèmica amb 93 estudiants (moltíssims) i compartir els secrets de les plantes que ens ajuden a millorar la salut.

Sempre m’agrada recordar el primer dia de classe (quan hi ha més estudiants a l’aula) que aquesta assignatura és única i apassionant perquè uneix el món de la botànica i la farmacologia, i ens permet explorar les propietats terapèutiques de les plantes de forma científica. Durant les 42 sessions del curs, coneixerem les diferents famílies de plantes medicinals, la seva història, les seves propietats, i les seves aplicacions en la pràctica farmacèutica. 

Estic ben engrescat per compartir amb nous estudiants la meva passió per les plantes i la salut, i estic segur que aquest curs serà una nova oportunitat única per aprendre plegats. Espero dels meus estudiants que, a final del curs, hagin gaudit de l’experiència tant com ho faré jo i que se sentin inspirats per la meravellosa botànica farmacèutica!

Benvinguts a classe!

Aquesta entrada ha esta publicada en Docència, NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *