De nou a les Trobades de Professorat de Ciències de la Salut

D’ençà de la primera edició l’any 205, el GIBAF ha participat de forma ininterrompuda en les Trobades de Professorat de Ciències de la Salut. Enguany, ha tingut lloc la XI edició durant els dies 1, 2 i 3 de febrer al Campus de l’Alimentació de Torribera i, el GIBAF hi ha presentat 4 comunicacions, tres en pòster i una oral. Les aportacions del GIBAF han abordat temes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el grau de Farmàcia, l’ús de qüestionaris de Moodle en Botànica Farmacèutica i una experiència formativa amb estudiants repetidors en format semipresencial. La darrera aportació ha estat la dels professors que participen en els Treballs Fi de Grau amb relació, també, als ODS.

La inauguració va ser a càrrec del rector de la Universitat de Barcelona, que va destacar la importància d’una educació de qualitat en les ciències de la salut i va felicitar els assistents per la seva dedicació a aquesta àrea. A títol personal, aquestes trobades han estat una oportunitat per retrobar-nos amb els companys i companyes i compartir algunes idees innovadores i les millors pràctiques del moment.

Ara a esperar el CIDUI a principis de juliol a la Universitat de Lleida on s’han enviat contribucions per part del GIBAF que, esperem, siguin acceptades.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *