Ultra-marató de cursos de formació al juny

Ja estem a finals de mes i aquest juny ha estat tot un remolí d’activitat formativa! Una experiència increïble el que ha suposat, per a mi, poder impartir aquest reguitzell de cursos en un format comprimit i mixt d’una primera sessió virtual i una segona de pràctiques sempre presencial.

El mes va començar amb un focus ferm en Moodle 4 que s’implementarà al nostre Campusvirtual UB pròximament. La formació duu per títol «Preparant-nos per a Moodle 4.0: noves maneres d’ensenyar». Dues sessions (matí i tarda) obertes als docents de la UB i una altra exclusiva pel professorat de la Facultat de Ciències de la Terra.  No només vaig estar feliç d’encapçalar aquests cursos, sinó que vaig quedar profundament inspirat per l’empatia i l’interès mostrat pels participants. La formació va ser acreditada per l’IDP-ICE, i la satisfacció general dels participants va ser, senzillament, extraordinària!

Però el juny també vam tenir l’oportunitat d’explorar l’ampli món de possibilitats que ofereix el Campus virtual UB amb el curs «Avaluar amb el Campus virtual UB: un món de possibilitats». I quin món més increïble de possibilitats és! Estic satisfet de veure que els participants estan sortint d’aquests cursos amb una comprensió més profunda i noves idees per implementar a les seves aules.

Finalment, també hi va haver temps per implementar el curs «H5P: activitats interactives dins el nostre CampusVirtual». La interactivitat és el futur de l’aprenentatge, i aquest curs ha permès als participants explorar com integrar aquestes eines en les seves estratègies d’ensenyament. Va ser emocionant veure com es desplegava la seva curiositat i la seva creativitat.

Resumint, juny ha estat un mes ple d’aprenentatge, inspiració i creixement personal i professional. Estic sincerament agraït de poder compartir aquesta experiència amb tants col·legues dedicats i apassionats. Ha estat una experiència immensament gratificant intuir que els participants han sortit dels cursos satisfets, plens d’energia i amb ganes d’implementar els coneixements adquirits.

I això no s’ha acabat: ara al juliol encara queda més formació per fer a l’Escola d’Infermeria i a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Que vingui més formació, que segueixi la rauxa!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Formació, Notícies i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *