La formació en «Estratègies d’avaluació continuada en grups grans» torna presencialment a la UDL

Tornar a la Universitat de Lleida per compartir el curs de formació sobre Estratègies d’avaluació continuada en grups grans sempre és un plaer i una experiència fascinant. El curs presencial ha estat intens -dos dies de quatre hores cada tarda- però la participació entusiasta dels inscrits i les ganes de compartir han permès un excel·lent aprofitament del curs.

El repte d’avaluar l’aprenentatge d’un gran grup d’estudiants sempre ha estat un dels temes més difícils per als professors, i aquest curs pretén mostrar noves maneres de gestionar aquesta tasca. El repte no és menor i durant la formació, els participants van aprendre sobre una varietat d’estratègies d’avaluació, incloent-hi l’avaluació en grup, la retroalimentació freqüent i el seguiment individualitzat de l’aprenentatge. També van explorar les diferents maneres d’adaptar aquestes estratègies a grups grans i van aprendre com involucrar els alumnes en el procés d’avaluació. Al meu entendre, el curs va ser un èxit rotund, i va ser un plaer veure com els participants s’animaven i s’empoderaven a mesura que anaven imaginant com aplicar les noves estratègies en la seva pròpia pràctica docent.

Personalment, ha estat una gran oportunitat per a mi com a formador per aprendre i millorar les meves habilitats i conèixer d’altres professionals col·legues en la realitat d’una altra universitat germana. Gràcies a tots i totes aquests docents.

Per acabar, agrair a l’ICE de la ULD i especialment a l’Òscar Flores com a coordinador de Suport i Assessorament a l’Activitat Docent, totes les facilitats que m’ha ofert per dur a bon port aquest curs de formació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Actuacions, Formació, NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *