Actualització de GPT-4: accés a Internet i funcionalitats avançades per als docents més exigents! 

Tot just ahir anunciaven des d’OpenAI que desbloquejaven un món de coneixement i intel·ligència sense precedents donat a GPT4 (ei, el de pagament!) accés a Internet, obrint la porta a respostes encara més precises i actualitzades.

Gràcies a aquesta actualització GPT-4 pot explorar la web tot cercant informació actualitzada en temps real. A més, aquest darrer model està equipat amb més de 80 connectors de navegador de tercers, que amplien les seves funcionalitats i prometen una experiència més enriquidora.

En les primeres proves que n’he fet, efectivament es connecta a Internet i rastreja incansablement fins a trobar resposta al que has demanat. Això sí, de moment a una velocitat terriblement lenta. I amb els plug-in només he provat un parell i com moltes altres vegades comento… he al·lucinat!!! Amb el plug-in WebPilot puc demanar-i textualment (prompt) que m’escrigui un article acadèmic nou, ben estructurat i en anglès (evitant el plagi) a partir de X articles científics dels quals li passo a sota l’enllaç i que em col·loqui on calgui la cita bibliogràfica de cadascun d’aquests X articles. I PUM, s’ho pensa una bona estona, però ho fa d’una manera francament collonuda!

I aquest és un dels més de 80 ja disponibles!

Emocionat de veure com això no té aturador!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *