Zoom (IQ) i els cursos de formació docent: Un tàndem que enamora

Sorpresa agradable la notícia d’avui relacionada amb la intel·ligència artificial. Segons sembla, OpenAI i l’eina de videoconferències Zoom estan teixint complicitats i aviat tindrem dins de Zoom l’assistent virtual intel·ligent, en les nostres sessions de formació seran més dinàmiques i productives que mai. La criatura porta per nom Zoom IQ.

Amb les sorprenents capacitats que he llegit de Zoom IQ, com ara resumir fils de xat, organitzar idees, redactar contingut, etc., etc., els cursos de formació de professorat sembla que es convertiran en espais d’interacció més eficients.

Però sent dubte el més increïble és imaginar-me que no em caldrà estar pendent de les preguntes que es formulin via xat. Zoom IQ, les pot destriar, ordenar i presentar les preguntes agrupades per temes o cronològicament. I obviar les repetides. Brutal!

I no oblidem els avantatges que aportarà a aquells que no puguin assistir a les sessions de formació o que es perdin una bona part. Sembla ser Zoom IQ estarà preparat per generar capítols i punts destacats de les reunions enregistrades, facilitant que els interessats es posin al dia ràpidament i no perdin ni un sol detall.

No cal dir que només d’imaginar-m’ho ja estic bavejant atès que promet transformar radicalment la manera en què imparteixo els cursos de formació virtuals. Una més que emocionant transformació tecnològica!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *