Presentacions immediates amb IA a cop de clic: Canva Docs i Magic Write

La coneguda web de disseny gràfic de Canva, està presentant un munt de noves utilitats amb l’ajut de la IA. Del bon grapat que hi ha, en destaco dues que poden ser de molta utilitat per a professors/es (i estudiants) amb la seva tasca docent: Canva Docs i Magic Write: El primer, Canva Docs, s’ha convertit en una alternativa semblant -i curiosa- a Google Docs. El millor de tot, és que de moment ens ho deixen provar tot gratis-total. En destaca les 4 característiques que em semblen més innovadores:

  1. Magic Write: Aquesta és la funció més sorprenent de Canva Docs; un generador de text basat en intel·ligència artificial. Utilitzant un motor d’IA d’OpenAI, Magic Write et proporciona idees per a temes o punts clau basats en algunes paraules clau. També pot crear un esborrany editable del teu projecte, com ara el text d’un pòster. Simplement, introdueix unes quantes paraules clau i obtindràs un esquema de comunicació oral, una publicació en xarxes socials, una llegenda d’imatge o una llista de pros i contres en segons de la informació que desitgis.
  2. Conversió de documents a diapositives: Converteix un document en una presentació de diapositives amb un sol clic. Escull entre diverses opcions d’estil i edita el disseny de les diapositives segons les teves preferències. Excel·lent per a crear un esborrany de presentació ràpidament i de manera molt pràctica.
  3. Enllaços visuals i incrustacions: Amb Canva Docs, pots incrustar vídeos de YouTube directament al teu document, cosa que Google Docs no pot fer. A més, quan introdueixes un enllaç, Canva Docs mostra una vista prèvia visual atractiva del lloc web en comptes de l’URL de text més soso. Altres incrustacions, com ara formularis d’enquesta o mapes, també funcionen a la perfecció amb Canva Docs.
  4. Col·laboració: Com a Google Docs, Canva Docs et permet afegir comentaris i convidar col·legues a veure, comentar o editar un arxiu. Posteriorment, pots descarregar el teu document com a PDF en diversos formats (A4, A3, legal, carta) per imprimir o compartir.

Venen vacancetes. Si tens un moment, no deixis de provar-ho ara que pots. Descobriràs un munt de possibilitats que, als docents, ens poden facilitar -i molt- fer presentacions d’urgència. Bon descans Pasqual!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *