Dues noves companyes jubilades al nostre laboratori

Com a coordinador de la secció, va ser un honor per a mi donar el comiat de jubilació a dues companyes i professores -la Dra. Carme Barceló i la Dra. Amelia Gómez- que m’han acompanyat durant tants anys i la seva influència en la meva vida acadèmica. 

En el petit discurs que vaig fer, vaig ressaltar que la Carme Barceló va ser professora quan jo estudiava a la facultat l’any 1982 i que per aquest fet, de segur, va deixar la seva petita empremta com a mentora en la meva vocació com a professor universitari. Durant tots aquests anys la Carme m’ha mostrat la importància de la perseverança, la dedicació i la passió pel coneixement botànic, i per això li estic ben agraït. 

Per a les dues vaig fer la petita reflexió que la jubilació representa un moment perfecte per mirar enrere sobre el seu llegat com a docent i la importància del seu mestratge.  Com a company, he vist la seva dedicació, paciència i passió per l’educació i he après de la seva actitud positiva i la seva capacitat per inspirar i motivar els seus estudiants. Per acabar, vaig insistir en el fet que la jubilació no significa només la fi de la seva carrera com a docent, sinó també l’inici d’una etapa en les seves vides ple de nous reptes.

En l’acte hi eren tots els docents de la secció i farem fer un bon tiberi mentre compartíem un munt d’anècdotes llunyanes de tots aquests anys.

Gràcies a les dues i molts anys de salut en aquesta nova etapa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Gestió, NOTÍCIES, Reconeixements, Reflexions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *