Cap a Panamà!

Una vegada acceptada la comunicació presentada a EDUTEC-2023… a preparar maletes el novembre i… cap a Panamà!

Content de poder assistir de nou al Congrés Internacional EDUTEC 2023, que se celebrarà a la Universitat de Panamà els dies 15, 16 i 17 de novembre de 2023. Aquesta és una iniciativa d’EDUTEC (Associació per al desenvolupament de la Tecnologia Educativa i de les Noves Tecnologies aplicades a l’educació) que aquest any arriba a la seva XXVI edició sota el lema «Compartint amb educadors la construcció de comunitats d’aprenentatge en l’àmbit mundial».

En aquest congrés, tinc previst presentar la comunicació «ChatGPT y Botánica farmacéutica: Un nuevo paradigma en el aprendizaje mediante casos clínicos». En aquesta comunicació, explicaré l’experiència que hem dut a terme aquest curs sobre l’estudi de casos clínics de plantes medicinals en Botànica farmacèutica amb l’ús del model d’IA de llenguatge generativa (ChatGPT) com una innovació per facilitar l’aprenentatge i la tasca docent. L’objectiu de l’experiència ha estat avaluar una prova pilot amb estudiants en utilitzar ChatGPT per resoldre casos clínics sobre plantes medicinals i mesurar-ne l’efectivitat quant a la motivació. Els resultats indiquen que l’ús de ChatGPT com a eina millora l’aprenentatge, augmenta la capacitat de resolució de casos pels estudiants i redueix el temps de preparació docent.

Aquesta no serà la meva primera participació en un congrés d’EDUTEC. En el passat, he tingut l’oportunitat de representar al GIBAF en diverses edicions d’EDUTEC a Costa Rica, Equador, Perú, Xile i Argentina. Aquesta vegada, tindré l’honor de ser l’ambaixador del GIBAF a Panamà.

Una bona oportunitat per a saludar als col·legues llunyans i d’aprendre i compartir coneixements amb altres professionals de l’educació de tot el món.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *