¡Atenció idioma-negats!

Comunicar-se amb persones amb altres idiomes sempre ha estat un repte per a aquells que, com jo, som maldestres amb les llengües. Microsoft sembla que està desenvolupant una nova tecnologia d’intel·ligència artificial basada en el model de text a veu conegut com a VALL-E. Aquesta tecnologia permet als usuaris parlar en la seva pròpia veu i que la IA tradueixi la seva veu (miraculosament) en altres idiomes. Això fa que la comunicació entre persones de diferents idiomes sigui més efectiva i fluida i pot representar un estalvi de temps en les traduccions i més realisme i precisió en la veu generada en l’idioma de destinació. T’imagines classes on l’idioma deixi de representar una barrera?

Atenció, però… la mateixa empresa ja ha advertit que cal tenir en compte les consideracions ètiques del seu ús, com la possible manipulació de la informació o problemes de privadesa i seguretat de la informació.

Si ets com jo, un negat pels idiomes, aquesta nova tecnologia pot ser de gran ajuda per comunicar-te amb persones de l’altra punta de món. Deu ser d’allò més morbós sentir-se un mateix parlant amb japonès, àrab o hebreu entre altres. Aviat serà possible i..  ¡seràs el rei del món lingüístic!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *