Un nou repte…

Doncs sí, com podeu veure a la fotografia adjunta, em presento a les eleccions al Rectorat de la Universitat de Barcelona del 22 de novembre dins l’equip encapçalat per la Victòria Girona.

M’hi presento senzillament perquè confio en la Vicky i ella confia en mi. La conec des que era estudiant i coincidíem a les Juntes de Facultat a Farmàcia. Ja llavors era una jove professora ferma de conviccions, lluitadora i amb una empenta envejable, que no deixava a ningú indiferent. No tinc cap dubte de la seva honradesa, ni tampoc de l’honestedat i la sinceritat del que defensa.

Emprenc aquest nou repte amb molta il·lusió, convicció i coratge, per servir la UB com he intentat fer sempre: amb entusiasme, dedicació i voluntat de servei. No hi ha novetats en les idees, només en el compromís. El meu tarannà personal té al darrere una actitud davant la vida positiva i valenta a l’hora d’encarar les dificultats. Per això sempre he estat dels qui pensen que la queixa no porta enlloc i que per voler canviar les coses cal implicar-se en un projecte —des de dins—  i destinar-hi moltes hores i esforç. Sóc fidel, doncs, al meu pensament, i per això no em puc negar a contribuir amb tot allò que personalment pugui aportar de positiu a la UB.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *