Publicades tres noves comunicacions del GIBAF al Dipòsit Digital

El passat mes de febrer, va tenir lloc la vuitena Trobada de Professorat de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, on el GIBAF va participar notablement (vegeu noticia 6 de febrer de 2015).

Recentment s’han publicat al Dipòsit Digital de la UB (col·leció Jornades i Congressos) les tres comunicacions del GIBAF. En «Cas pràctic de Botànica farmacèutica: introducció de continguts d’ètica i professionalitzadors a primer curs», s’aporten els resultats de una activitat integradora que ha orientat a més de 600 estudiants de primer curs per a la resolució de problemes simulant una situació real de prova per a obtenir un lloc de treball en una empresa d’herboristeria farmacèutica.

En «Activitat d’organografia de plantes medicinals, complement a les pràctiques de Botànica farmacèutica», s’explica l’experiència sobre una activitat no presencial avaluable sobre organografia de plantes medicinals, amb la finalitat de reforçar els coneixements organogràfics que permeten la identificació de les espècies més significatives en Farmàcia.

Finalment, en «GIBAF: cinc anys d’experiències d’aprenentatge-servei», es valoraren els límits de l’aprenentage-servei (ApS) i es recullen i analitzen quatre  experiències en ApS pel GIBAF en els darrers cinc anys, posant de relleu els resultats d’aprenentatge, els beneficiaris i es fan unes valoracions globals finals.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *