Participació a EDUTEC a Panamà: tota una aventura

Recentment, vaig tenir l’oportunitat de participar en la XXVI edició del Congrés Internacional EDUTEC, celebrat a la Universitat de Panamà. Sota el lema “Compartint amb educadors la construcció de comunitats d’aprenentatge a nivell mundial”, aquest congrés representa una iniciativa clau d’EDUTEC (Associació per al Desenvolupament de la Tecnologia Educativa i de les Noves Tecnologies aplicades a l’educació).

En representació del GIBAF, vaig presentar una comunicació oral titulada “Aprendizaje vanguardista en Botánica farmacéutica con ChatGPT y casos clínicos“. Aquesta comunicació se centrava en l’ús de ChatGPT dins l’ensenyament de la Botànica Farmacèutica, enfocant-se en l’anàlisi de casos clínics sobre plantes medicinals. Els estudiants van interactuar amb ChatGPT per elaborar casos clínics a partir de plantes que havíem estudiat prèviament a classe. Aquests casos es van posar a disposició de tot el grup de 91 estudiants abans de l’examen final, on se’ls va avaluar a partir de preguntes que ells mateixos van proposar com a autors.

Malauradament, vaig haver de tornar anticipadament a causa de la inestabilitat exagerada que estava experimentant el país. Aquesta decisió no va ser fàcil, però va ser necessària perquè es feia difícil conèixer el país com era la meva intenció. La meva experiència a Panamà, malgrat aquest contratemps, ha estat enriquidora, i espero tenir l’oportunitat de retornar al país en època menys convulsa.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *