Marató de Tallers de Formació (en temps de coronavirus)

Amb menys de dos mesos i ateses les necessitats formatives que tots tenim (també hi estic ben inclòs) en noves eines i nous formats adaptats a la docència en línia, m’he avingut a fer un total de 6 tallers (dos en diferents torns) que representen -per a mi- una autèntica “marató”.

Dins el marc de la FORMACIÓ EXPRÉS (en temps de coronavirus) de l’Aula de Formació de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació, he impartit «WEBINARs i altres eines (en temps de coronavirus)» (19 al 24 de març), «Estratègies amb QÜESTIONARIS Moodle» (16 i 17 d’abril i 20, 22 d’abril) i «12+1 possibilitats per esprémer l’eina Collaborate a fons» (29 i 30 d’abril i el 4 i 6 de maig). Tots aquests tallers han estat reconeguts i acreditats per l’Institut de Desenvolupament Professional de l’Institut de Ciències de l’Educació (IDP-ICE) per a cadascun dels participants

Per últim, aquesta darrera setmana, també he fet el Taller «Capacitación sobre Evaluación Continua y Sumativa en Grandes Grupos de Estudiantes» a professors de la Universidad de Buenos Aires a Argentina.

Més enllà de l’esforç que representa preparar els tallers, he de dir que els he gaudit molt i he après força dels participants de la formació. I no deixa de ser una gran sort poder fruir treballant en mig de l’arrest domiciliari del confinament.  Gràcies a tothom per fer-ho possible.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *