Bona experiència… darrer dia de les classes de Botànica farmacèutica… en línia!

Després de més de 33 anys fent docència, és la primera vegada que les circumstàncies del COVID-19 m’obliguen a fer totes les meves classes en línia i… en directe! I avui ha estat la darrera classe de Botànica Farmacèutica d’aquest curs acadèmic i ben satisfet amb l’experiència.

Després de consensuar amb els meus estudiants quina fórmula preferien (enquesta inclosa!) entre tots vàrem optar per classes en directe a una hora que anés bé a tots i gravant-les (amb el seu permís) per tal de deixar-les disponibles per a la resta de companys o bé com a material de repàs. Han estat 20 hores (totes les que em pertocaven en aquest semestre) de cara a la càmera i sempre ben acompanyat per prop d’un centenar d’estudiants…. força més que a les classes presencials!!!

I malgrat anar tot ben rodat -tècnicament i col·lectivament- i haver arribat a bon termini, em reafirmo amb el meu convenciment de la virtut de les classes presencials.  Tot i els indubtables avantatges de les classes en línia, la interacció real que és produeix a l’aula és, al meu parer, un valor inequívoc d’un procés d’ensenyament-aprenentatge de màxima qualitat.

I per últim, gràcies als alumnes per la seva paciència i bon fer; han estat uns excel·lents estudiants d’aula… virtual!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *