Imaginant en gran: somiant la nova Web de la UB amb AI

Doncs si, possible sembla que ja ho és. Un exemple: l’eina HeyBot és una solució basada en ChatGPT que permet convertir llocs web en xatbots interactius, i això podria tenir una gran quantitat d’aplicacions dins un entorn web tan enorme i complex (confesso que fàcilment m’hi perdo) com ho és la web de la Universitat de Barcelona.

I ara que estem pocs dies abans de la presentació de la nova web, que millor que poder-la vitaminar amb un suport xatbot eficient que ens faciliti la interacció amb ella?

Us imagineu poder orientar als estudiants tot proporcionant respostes a preguntes comunes sobre el procés d’admissió, programes d’estudi, matrícula i beques?

…o tenir un assistent en línia per oferir als estudiants consells personalitzats sobre el que necessitin amb les tasques acadèmiques dels seus estudis en particular??

…o fer de suport a l’ensenyament per a proporcionar consells sobre sortides professionals així com per ajudar als estudiants a connectar amb les oportunitats de pràctiques i treball???

…o utilitzar-lo per donar suport emocional als estudiants que puguin estar passant per moments difícils o experimentant estrès tot oferint consells i suggeriments per a fer front a les seves emocions i, finalment derivar-los al seu tutor/a o al SAE????

M’aturo, perquè seria un no acabar de possibilitats. Lluny de ser ciència-ficció ho tenim més a la vora del que ens pensem. Ahhh… i bona estrena i llarga vida a la nova web de la UB que es presenta dilluns vinent!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *