Finalitzat el curs de Blackboard Collaborate

El proppassat 25 de març se’ns va oferir a tot el professorat UB un curs gratuït per, textualment,”Facilitar cursos en línea con Blackboard Collaborate“. Aquest curs, en espanyol, està disponible al catàleg de BB University com a suport en aquesta nova eina de videoconferències integrada al Campus Virtual UB  i sembla una bona oportunitat per adaptar la nostra activitat docent en aquest període d’excepcionalitat. M’hi vaig inscriure.

El curs ha estat 100% gratuït i va començar el dilluns 30 de març i ha tingut una durada de 2 setmanes de durada i una formació efectiva de 8 hores. Els curs tenia dos Webinars de dos hores amb 3 formadors i un munt de materials d’autoaprenentatge i d’autoavaluació.  El curs ha estat internacional i hi havia un bon nombre de paisos representats. La prova final determinava en bona part la qualificació i he de confessar que la vaig haver de repetir quatre vegades per poder tenir la “A” final 😉  En acabar el curs els participants que l’hem superat, hem pogut  descarregar una certificació d’assistència i aprofitament.

En resum, pensava que seria bufar-i-fer-ampolles i el curs tenia la seva teca perquè era a fons…. Per tant, he fet un bon aprenentatge A FONS!

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *