Fent endreça de les conferències de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran

He de confessar que és tot un goig gaudir de l’interès per les plantes que mostren moltes persones lligades a les Aules d’Extensió Universitària escampades per tot el territori. No deixen de ser un excel·lent contrapunt a la indiferència que, alguns estudiants de la universitat, demostren pel sempre sorprenent món vegetal. És sobretot per aquest motiu que tinc una especial motivació per aquest grup d’edat tan agraït i que mai, mai decep.

Malauradament la pandèmia va marcar un punt i a part, primer amb un llarg parèntesi i després abocant-nos a la virtualitat que és un entorn un xic hostil a la gent gran. Ara, de mica en mica, caldrà retornar al caliu de la presencialitat.

I tot compartint aquesta petita reflexió, he fet endreça d’algunes de les conferències que he impartit en els darrers 5-6 anys dins les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran (AUGG) que trobareu en el següent enllaç amb el títol i una petita ressenya.

Agraït per anar-me convidant i compartint a les AUGG.

Enllaç

Aquesta entrada s'ha publicat dins de NOTÍCIES i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *