Disponible una App per a mòbil per a les plantes del Jardí de la Facultat.

En el marc del projecte d’innovació docent d’ambientalització “Innovació en l’ambientalització curricular de la Botànica en el grau de Farmàcia: Jardins per a la Salut” (codi 2018PID-UB/034) i com a part final d’aquest, s’ha creat una app per a mòbils que acompanyarà als recursos ja disponibles de codi QR i pàgina web.

Aquesta app disponible a través d’aquest enllaç i del codi QR que acompanya aquesta entrada, s’ha creat des del mateix GIBAF a partir dels materials confeccionats pels mateixos estudiants i validats pel professorat. El menú principal consta d’una petita introducció i un referent històric al jardí, a més del llistat de plantes emblemàtiques i també del catàleg del total de la setantena de plantes que actualment hi ha en el Jardí de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació (Campus de Pedralbes). Les plantes emblemàtiques disposen d’una fotografia i una fitxa descriptiva de la planta, mentre que tots els tàxons del catàleg porten incorporats l’accés a diferents pàgines web per a una informació més completa.

Si voleu visitar aquest diminut jardí que amaga petits tresors florístics de diferents continents, no us n’esteu de descarregar aquesta aplicació al mòbil que us farà més agraïda la passejada.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *