Conversant sobre la IA en la publicació científica mèdica a la Universitat Nacional d’Asunción a Paraguai

Durant la meva estada a Paraguai he tingut el privilegi de ser convidat per la Universitat Nacional d’Asunción, per a impartir una conferència amb el títol de «Revolucionando la investigación médica: impacto de la inteligencia artificial en la publicación científica», una qüestió de màxima actualitat i el seu impacte significatiu en la publicació científica mèdica.

La jornada, titulada “Conversando con el experto“, es va celebrar a la Cátedra y Servicio de Ginecología y Obstetricia i va ser una oportunitat per a obrir un diàleg constructiu amb professionals i residents interessats en els avenços tecnològics de la IA. Vam abordar des de les metodologies més innovadores dels GPTs fins als reptes ètics i pràctics que planteja la incorporació de la IA en els articles científics. La meva experiència com a formador en aquest tema durant l’any passat, m’ha servit de bagatge per a intentar transmetre no només el meu entusiasme per aquesta disciplina emergent, sinó també la necessitat de preparar els professionals de la salut per als canvis que ja estan succeint.

Estic profundament agraït per la calorosa acollida que vaig rebre a la Universitat Nacional d’Asunción i de manera especial al Dr. Miguel Ruoti per l’oportunitat de contribuir a aquesta conversa global sobre l’avenç de la intel·ligència artificial en la publicació mèdica. Espero que els assistents s’hagin sentit inspirats i ben informats sobre el potencial i els desafiaments futurs de la IA.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *