Agraïments…. LA UB S’APROPA

He acabat el meu periple per la Catalunya interior. Des de gener fins avui, he tingut el plaer de poder col·laborar en la iniciativa LA UB S’APROPA que està duent a terme la meva universitat a gairebé 400 centres de secundària de tot Catalunya. En el meu cas han estat en total 25 centres de secundària (Institut Alexandre Galí, Institut de l’Alt Foix, Institut Moianès, La Salle – Manresa, Institut Miquel Bosch i Jover, Col·legi La Mercè, Institut Pius Font i Quer, Institut Anton Busquets i Punset, Institut Llobregat, Institut de Tona, Institut El Sui, Institut Montbui, Col·legi Sant Josep, Institut Vescomptat de Cabrera, Institut Bisbe Sivilla, Institut Guillem Catà, Institut El Castell, Institut Lacetània, Escola Xarxa, Institut Maria de Bell-lloc, Institut Joan Guinjoan, Institut Cal Gravat, Institut Mig – Món, Escola Montcau-La Mola i l’Institut Taradell) als quals vull donar públicament el meu agraïment.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat proporcionar informació a l’alumnat de batxillerat (1r i 2n) per facilitar la decisió de quin ensenyament trien i fer conèixer els serveis de la UB si trien aquesta universitat, sempre en col·laboració amb els responsables dels centres. Vull fer palès el bon tracte rebut per part de les coordinacions dels centres per fer-me sentir sempre ben acollit i guardant-ne de tots un bon record. A tots i totes, una cordial abraçada.

En resum, un munt immens de quilòmetres, amb bones sensacions amb l’experiència viscuda tot desitjant que les meves xerrades hagin estat interessants i útilst als estudiants de cara al seu futur acadèmic a la universitat i, en especial, dins la universitat de Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Conferències, Gestió, NOTÍCIES, Xerrades i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *