Actualització del catàleg de cursos de formació impartits (…ja tocava!)

Ben de tant en tant m’agrada fer cursos de formació al professorat universitari, però  sempre ho he fet com una tasca complementària, per gaudir-ne (he de confessar que sovint m’ho passo molt bé) i sobretot per aprendre. I és que sempre-sempre en aquests cursos i tallers de formació acabo aprenent moltes coses noves a més de ser una excel·lent ocasió per actualitzar coneixements sobre el temes de formació. I ara amb la pandèmia això ha revifat!

Va ser a partir del curs 2005-2006, quan vaig finalitzar el Màster internacional en e-Leaning a la UOC, que em vaig animar a col·laborar amb diferents universitats per fer formació. Des de llavors he tingut el plaer d’impartir un total de 87 cursos/tallers de formació a diferents companys i companyes docents. D’entre aquests cursos cal destacar el taller d’Estratègies d’avaluació continuada en grups grans que en 10 anys l’he pogut impartir un total de… 29 vegades!!!

El fet de tenir l’encàrrec de gestió com a Coordinador de Formació de la meva Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació ha fomentat que el darrer semestre del 2019-2020 i tot just aquest que ara comença, calgués impulsar la formació entre el professorat. El COVID-19 està sent un revulsiu i un motor de canvi per assajar noves i innovadores metodologies docents i, una ocasió d’or per fruir-ne personalment. Xalaré!

Enllaç: Llistat de cursos de formació

Aquesta entrada ha esta publicada en Coses meves. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *