Jornada de semipresencialitat UB

L’aula capella de l’Edifici Històric acull, va acollir el proppassat dimecres 11 de juliol, de 9.30 a 18 h, la Jornada sobre Semipresencialitat a la Universitat de Barcelona, organitzada pel Vicerectorat de Política Docent i Científica i en el qual vaig tindré el plaer de ser convidat com a ponent.

Altres ponent de la Jornada durant el matí en varem ser el Dr. Antonio Bartolomé, professor del Departament de Didàctica i Organització Educativa, la Dra. Sílvia Argudo, de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació, el Dr. Màrius Domínguez, d’Economia i Empresa, el Dr. Jordi Quintana, professor del Departament de Didàctica i Organització Educativa el Dr. Ignasi Labastida, cap de l’Oficina de Difusió del Coneixement (servei del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, CRAI) i la Dra. Virgínia Ferrer, professora de la Facultat de Pedagogia.

A la tarda, la vicerectora de Política Docent i Científica, Dra. M. Teresa Anguera, va fer públiques la intenció de tenir aprovades unes directrius UB pel que fa a la semipresencialitat i exposar les dades a través d’una enquesta per centres de l’estat qüestió actual en matèria de semipresencialitat a la UB .
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *