Molt content i agraït pel premi…

Sorpresa i entusiasme al saber-me guardonat amb la distinció Jaume Vicens Vives 2014 a la qualitat docent universitària.

És just reconèixer que, malgrat que la distinció és en la modalitat individual, el mèrit és en bona part del grup del GIBAF que tinc l’honor de coordinar des del seus inicis. També vull fer palès l’agraïment a tots els companys que des de diferents càrrecs de responsabilitats dins la UB, m’han fet sempre costat i han donat suport a diferents projectes. La meva sincera gratitud cap a tots ells.

La distinció Jaume Vicens Vives també ha premiat enguany els investigadors Elena Valderrama (UAB), Josep M. Coll (URL) i Joseph Hopkins (UOC); el meu reconeixement envers la seva tasca innovadora.  Està previst que -tots plegats- recollim el premi a la Seu Vella de Lleida on es lliurarà el proper 8 de setembre durant l’acte oficial d’inauguració del nou curs acadèmic 2014-2015 del sistema universitari català presidit per l’Honorable Sr. Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

· Enllaç a la resolució (Sala de Premsa de la Generalitat de Catalunya)

· Enllaç a la notícia de la Universitat de Barcelona

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *